Groeien

2.png
cuprofiel.jpg
Door ChristenUnie Altena op 14 juni 2023 om 10:36

Groeien

Als ChristenUnie Altena willen we niet alleen met de vragen van vandaag bezig te zijn. Het is belangrijk om samen na te denken over de kansen die we zien om Altena te laten bloeien. Ook bespreken we ontwikkelingen die we de verkeerde kant op zien gaan, ontwikkelingen die we aan het licht moeten brengen.

Het is prachtig weer, als fractie, bestuur en een aantal ‘vrije denkers’ uit de lokale kiesvereniging zijn we te gast in het Biesboschmuseum. Een prachtige plek om los van de dagelijkse gang van zaken met elkaar na te denken over de toekomst van onze gemeenschap, het werk van de ChristenUnie in de lokale politiek en om samen af te stemmen op de Schepper.

Als ChristenUnie Altena willen we niet alleen met de vragen van vandaag bezig te zijn. Het is belangrijk om samen na te denken over de kansen die we zien om Altena te laten bloeien. Ook bespreken we ontwikkelingen die we de verkeerde kant op zien gaan, ontwikkelingen die we aan het licht moeten brengen.

Het is prachtig weer, als fractie, bestuur en een aantal ‘vrije denkers’ uit de lokale kiesvereniging zijn we te gast in het Biesboschmuseum. Een prachtige plek om los van de dagelijkse gang van zaken met elkaar na te denken over de toekomst van onze gemeenschap, het werk van de ChristenUnie in de lokale politiek en om samen af te stemmen op de Schepper.

Belangrijke vragen; of we de dingen juist doen en of we met de goede onderwerpen bezig zijn passeren de revue. Welke zaken willen we de komende periode op de politieke agenda zetten of houden en hoe kunnen we (nieuwe) mensen betrekken bij het werk wat we mogen doen en hoe willen we op onze eigen manier samenwerking vorm en inhoud geven. Momenten als deze geven huiswerk genoeg.

Belangrijk is dat we ons weten gedragen door Hem die kracht geeft, om die reden hebben we deze ochtend ook gezamenlijk afgesloten met gebed.

Wilt u, wil jij betrokken zijn bij het werk van de lokale ChristenUnie, neem dan contact op met het bestuur via: secretariaat@altena.christenunie.nl. Lid worden kan heel eenvoudig via: https://www.christenunie.nl/welkom

Labels: , ,