ChristenUnie raadslid Marjan van der Meij neemt afscheid van de raad

Afscheid Marjan van der Meij
cuprofiel.jpg
Door ChristenUnie Altena op 30 maart 2022 om 15:28

ChristenUnie raadslid Marjan van der Meij neemt afscheid van de raad

Gisteren 29 maart heeft ChristenUnie raadslid Marjan van der Meij afscheid genomen van de gemeenteraad. Marjan mocht bijna 8 jaar lang raadslid zijn, eerst 4 jaar lang voor de oude gemeente Woudrichem en daarna 3,5 jaar voor de gemeente Altena.

Marjan is iemand met een groot sociaal hart en vind het belangrijk dat iedereen volwaardig mee kan doen in de samenleving. Ze heeft zich dan ook met hart en ziel ingezet voor armoedebestrijding, eerlijke en menselijke zorg voor mensen die dat nodig hebben en bovenal een samenleving waar iedereen met of zonder beperking volwaardig mee kan doen aan deze samenleving.

In het raadswerk was ze bescheiden, maar ook fel als dat nodig was. Ze luisterde altijd naar iedereen en ze probeerde alle belangen goed af te wegen. Daarbij verloor ze nooit de mensen uit het oog voor wie ze het deed; de mensen die niet in staat zijn voor zichzelf op te komen. Juist voor die mensen wilde ze er zijn.

Wij willen Marjan bedanken voor alle jaren dat zij zich heeft ingezet voor de ChristenUnie Woudrichem en later ChristenUnie Altena. Wij wensen haar veel succes en bovenal Gods zegen toe in de verdere stappen die zij in het leven zet.