Luuk Verhagen is geïnstalleerd als burgerraadslid.

Luuk Verhagen beëdigd Christenunie Altena
cuprofiel.jpg
Door ChristenUnie Altena op 19 oktober 2021 om 22:15

Luuk Verhagen is geïnstalleerd als burgerraadslid.

Op dinsdagavond 19 oktober jl. is Luuk Verhagen uit Almkerk als burgerraadslid beëdigd voor de ChristenUnie in Altena.

Luuk Verhagen is 20 jaar en studeert technische informatica aan de Avans Hogeschool in Breda en is mede-eigenaar van een startup in media & communicatie. Luuk is sinds zijn 18e lid van de ChristenUnie en geeft aan dat hij eigenlijk altijd al meer heeft willen betekenen voor de lokale afdeling en de samenleving in het geheel. Toen hem een tijd geleden werd gevraagd om actief te worden voor de ChristenUnie twijfelde hij geen moment en besloot burgerraadslid te worden en daarmee de fractie te versterken.

Luuk heeft naast interesse in techniek en politiek ook hart voor jongeren en is al een aantal jaar betrokken bij het lokale jongerenwerk binnen Jongerencentrum de Pomp waar hij op zaterdagavond vaak te vinden is aan de bar, in gesprek met verschillende jongeren hier uit de regio.

De ChristenUnie Altena is erg blij met de komst van Luuk in de fractie: “We heten hem van harte welkom en wensen hem Gods zegen toe!”.

Deel dit bericht

Labels: ,