Bedankt voor uw stem!

bedankt.png
cuprofiel.jpg
Door ChristenUnie Altena op 29 november 2018 om 09:19

Bedankt voor uw stem!

Bedankt voor uw stem! Ruim 3000 mensen hebben gekozen voor ons programma "Oog voor Elkaar". Daar zijn wij dankbaar voor! Met vier zetels gaan we aan de slag voor iedereen in heel Altena. Wij feliciteren de andere partijen met hun behaalde zetels; Altena Lokaal, SGP, Progressief Altena, VVD en Burgerstem Altena. In het bijzonder feliciteren wij CDA Altena als grootste partij.

Bedankt voor uw stem! Ruim 3000 mensen hebben gekozen voor ons programma "Oog voor Elkaar". Daar zijn wij dankbaar voor! Met vier zetels gaan we aan de slag voor iedereen in heel Altena. Wij feliciteren de andere partijen met hun behaalde zetels; Altena Lokaal, SGP, Progressief Altena, VVD en Burgerstem Altena. In het bijzonder feliciteren wij CDA Altena als grootste partij. Na het tellen van de stemmen per kandidaat is gebleken dat de volgende kandidaten de ChristenUnie zullen vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Altena:

1. Wijnand van der Hoeven (m)

2. Marjan van der Meij – Schouten (v)

3. Hennie Schermers – van Elderen (v)

4. Anne Duizer (m)

De kandidaten zullen op 2 januari beëdigd worden op het nieuwe gemeentehuis in Almkerk.

Deel dit bericht

Labels: ,