ChristenUnie Altena bezoekt Voedselbank en GAiN

Werkbezoek Gain5.jpg
cuprofiel.jpg
Door ChristenUnie Altena op 8 november 2018 om 17:38

ChristenUnie Altena bezoekt Voedselbank en GAiN

Op dankdag heeft ChristenUnie Altena een bezoek gebracht aan de Voedselbank en aan Stichting GAiN in Sleeuwijk. Juist op dankdag beseffen we hoeveel er is om dankbaar voor te zijn en hoe mooi het is als er oog is voor elkaar, zoals bij de Voedselbank en Stichting GAiN. 

ChristenUnie Altena liet zich bijpraten over de actuele stand van zaken bij de voedselbank en GAiN. Het is indrukwekkend wat voor belangrijk werk alle vrijwilligers verzetten. Daar hebben wij veel waardering voor. Dankdagavond en de dagen na dankdag zijn vaak drukke momenten omdat er dan inzamelingsacties binnen komen die zijn gehouden wegens dankdag. 

De Voedselbank heeft tot doel mensen met financiële problemen die leven in armoede, in het Land van Heusden en Altena, te voorzien van een voedselpakket. Daarnaast helpen ze de sociale contacten van cliënten te verbeteren en voedselverspilling tegen te gaan.

Stichting GAiN helpt mensen in acute of langdurige nood door hen te voorzien van de eerste levensbehoeften en, samen met onze partners, hen de mogelijkheid te geven een toekomst op te bouwen.

Labels: ,