ChristenUnie lanceert kort programma met grootse plannen!

header-vp.png
cuprofiel.jpg
Door ChristenUnie Altena op 31 oktober 2018 om 11:18

ChristenUnie lanceert kort programma met grootse plannen!

Met een boekwerk van 40 pagina’s waarin de ChristenUnie haar Visie voor Altena beschrijft is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie degelijk en weldoordacht te noemen. Maar voor de lezer die niet alle tijd heeft om het programma van A tot Z te bestuderen komt de ChristenUnie vandaag met een verkort programma!

Het programma bevat alle hoofdstukken die ook in het volledige verkiezingsprogramma staan met daarbij een korte introductie en de belangrijkrijkste speerpunten. Belangrijke punten zoals goede zorg, bereikbaarheid van de dorpen, het behouden van voorzieningen en aandacht voor duurzaamheid en groen zijn allemaal terug te vinden in het verkorte programma!

Zo trekt de ChristenUnie in haar plannen geld uit voor drie volwaardige bibliotheken in Altena; in Aalburg, Woudrichem en Werkendam. Verder wil de ChristenUnie een duurzaamheidsfonds van 1,2 miljoen, geld dat gebruikt moet worden voor meer duurzaam bouwen, zonnepanelen en duurzaamheidsplannen waar inwoners zelf mee komen. Daarnaast heeft het aanpak van de drugsproblematiek in de regio de volle aandacht van de ChristenUnie.

Het programma van ChristenUnie Altena is te vinden op www.altena.christenunie.nl/programma

Labels: ,