ChristenUnie wenst alle partijen succes met de verkiezingen!

header-poster
cuprofiel.jpg
Door ChristenUnie Altena op 17 oktober 2018 om 10:30

ChristenUnie wenst alle partijen succes met de verkiezingen!

Sinds vorige week hangen er overal in Werkendam en Woudrichem posters op de verkiezingsborden met daarop de tekst: "De ChristenUnie Altena wenst alle partijen succes met de verkiezingen". De ChristenUnie gaat de campagne in met de slogan 'Visie op Altena, Oog voor elkaar', ChristenUnie raadslid Wim Holster laat weten dat deze slogan de aanleiding is voor het plakken van deze posters.

In campagnetijd maar ook in een raadsperiode van vier jaar kruisen we regelmatig de degens met raadsleden van andere partijen. Tegelijkertijd vinden we het erg belangrijk om dit te doen met open vizier en om waar mogelijk juist de verbinding te zoeken. Met deze gedachte in ons achterhoofd wilden we iets ludieks doen om dit tot uiting te brengen! Uiteraard komen de posters ook in Aalburg te hangen als  daar de borden worden neergezet aldus Wim Holster; "Al zal de verrassing wel wat minder groot zijn".

Deel dit bericht

Labels: ,