Nieuw raadslid Pieter van Dueren den Hollander In Aalburg

pieter van Dueren den Hollanderwoensdag 04 november 2015 19:04

Door deelname aan college door ChristenUnie ontstond vacature in de gemeenteraad. De kandidaat stelt zich voor:

Pieter van Dueren den Hollander

Samen met Inka wonen we sinds 2001 in Meeuwen, waar in 2005 onze zoon Pieter is geboren.

Ik ben geboren en getogen in Willemstad (West-Brabant). Na ons trouwen zijn we in Sommelsdijk (Flakkee) gaan wonen. Door verandering van werkgever verhuisd naar het prachtige land van Heusden en Altena. Kerkelijk betrokken bij de Gereformeerde kerk in Genderen. In het dagelijks leven mag ik leiding geven aan data specialisten in de geo-informatie. Vanuit de afdeling informatie- en datamanagement zorgen we er voor dat de juiste informatie beschikbaar is van ontwerp tot beheer van infra projecten in heel Nederland. 

Actief als bestuurder in de MR en GMR van het primaire onderwijs (basisonderwijs) binnen de stichting ‘Willem van Oranje’. Sportief betrokken bij de IJsvrienden uit Wijk en Aalburg als trainer van een jeugdgroep (race fietsen). Zelf ook graag actief binnen deze vereniging en bij voetbalvereniging GDC uit Eethen als voetballer en scheidsrechter.

Graag ben ik dienstbaar en betrokken bij het vormen van een duurzame en bloeiende woon- en werkomgeving, op basis van mijn geloofsovertuiging. Ik ben dankbaar dat ik dat mag doen vanuit de ChristenUnie. Een christelijk-sociale partij die net als ik dicht bij mensen wil staan en gericht is op samenwerken.

De komende 3 jaar wil ik dit vol overgave doen als raadslid en mij daarbij richten op onderwerpen zoals duurzaamheid, jeugdzorg, sport en onderwijs. Een nieuwe kans om mijn geloof een maatschappelijke invulling te geven en dienstbaar te zijn aan de gemeenschap van Aalburg en haar inwoners.

Pieter zal D.V. 17 november geinstalleerd worden als raadslid. 

« Terug